SODOBNO OKOLJE

 

V sodobnem obdobju se splošno evropsko življenje hitro spreminja z vsakodnevnim nagibanjem k izboljšavi načina življenja. Zahteve okolice postajajo raznolike in se pretežno nagibajo k skrbnemu povečanju kvalitete življenja.  

 

V tem času napredovanja se pojavljajo tudi nove težave, ko so tradicionalne kulturne vrednote in življenjski slog lahko opuščeni ali izgubljeni. Na tak način predstavljajo tveganje neprecenljivo znanje in veščine, ki se pozabljajo in srečujejo z razvojem novih tehnologij in procesov.  

 

Proizvodnja likerjev na tradicionalen način je zunaj te nevarnosti. S temeljitim razumevanjem tega dejstva je ArtLiQ prevzel poslanstvo k vzpostavitvi zaupanja v prihodnost tradicionalnih evropskih likerjev pod lastno blagovno znamko ArtLiQ. ArtLiQ upošteva vrednost tradicionalnega znanja, izkušenj in veščin, ki so potrebne za izdelavo kvalitetnih likerjev in jih kot tradicionalno skrivnost nudi v vsakem proizvodu svojim kupcem, ki uživajo v dobrih tradicionalnih likerjih.  

 

ArtLiQ je z namenom obogatitve trenutkov svojih kupcev združil 20-letno znanje na področju proizvodnje domačih visoko kvalitetnih tradicionalnih likerjev ter obogatil tradicijo z novimi, prijetnimi in atraktivnimi okusi.